Despre Sakka

Salut. Sunt Daniela Fülöp

Și dacă tot încurajez schimbul de idei, povești de business și de succes ...dă-mi voie să fiu eu cea care sparge gheața 🙂

Să te trezești dimineața la 7 și să pleci spre birou la fel de entuziasmat în fiecare zi, neștiind ce urmează să mai afli, ce oameni urmează să mai cunoști. Să ai minim 5 întâlniri pe zi, să mergi în fel de fel de locații și să cunoști în detaliu sute de afaceri, fiecare cu provocările și povestea ei. Și asta nu o lună sau un an. Ci peste două decenii. Asta înseamnă să îți iubești meseria, să iubești să lucrezi cu oamenii, să îi asculți, să le fii alături. Și, mai ales, să te pricepi la ceea ce faci! Pentru că, altfel, nu mai ești în topul preferințelor și nu te mai caută 🙂 Știai că o persoană care activează într-un domeniu comercial este precum un artist? Cunoaște oameni într-un an, cât alții într-o viață. Și despre asta este SAKKA Business Club: oameni, afaceri, management, performanță, networking, leadership.

În anii mei de activitate în domeniul financiar-bancar, mi-am dat seama că și companiile mici, la fel ca și corporațiile, au nevoie de strategii, consultanță de specialitate, de recomandările unor experți în diverse domenii. Așadar, diferența dintre firmele mici și firmele mari nu stă în nevoia de informație specializată, ci în accesul la ea. 

Fiind mereu înconjurată de oameni și discutând constant cu ei, am învățat foarte multe despre obstacolele de care se lovesc în activitatea lor, despre barierele puse de sistem în calea antreprenorilor, dar și despre propriile piedici care le încetinesc ori chiar blochează ascensiunea.  Antreprenorii sunt deseori captivi în rutina zilei, în hățișul birocratic sau pur și simplu devin copleșiți încercând să rezolve de unii singuri aceeași varietate de probleme pentru care o corporație are cel puțin 5 departamente diferite. În acest context, cei mai mulți dintre antreprenori reacționează în loc să acționeze, afacerea lor devenind astfel un câmp de luptă. Iar fiecare zi se transformă într-o provocare atât pentru ei, cât și pentru echipele lor. 

Vestea bună pentru tine este că am avut ocazia să cunosc afaceri care au fost bine controlate, care au evoluat și în care impredictibilitatea aproape că nu exista. Deci, se poate și așa 🙂 Cum? Prin deschiderea către informare sau apelarea la consultanță. Fie pentru a învăța lucruri noi despre organizarea afacerii, fie doar pentru a-și valida propriile planuri cu o opinie obiectivă și calificată. Iar pentru astfel de situații este nevoie de Sakka Business Club

Pe de altă parte, când începi un business, o idee bună nu e suficientă. Am cunoscut mii de idei de afaceri. Doar câteva sunt astăzi pe direcția cea bună. Majoritatea s-au pierdut pe drum, fie chiar înainte de implementare, fie pe parcurs. Pentru că nicio idee, oricât de bună ar fi, nu doar că nu rezistă, dar te și costă foarte mult dacă nu este corect implementată. Și aici intervine Sakka Business Club: tu vii cu ideea ta bună, în care crezi, iar noi te ajutăm să devină realitate. De la consultanță punctuală la consultanță integrată prin abordare 360 grade a afacerii; de la crearea unui plan de business la proiecte concrete de dezvoltare sau restructurare a afacerii – nu există problemă cu care un manager să se poate confrunta, pentru care noi să nu putem oferi soluții. Ne sprijină în acest sens partenerii noștri specializați în toate domeniile care servesc organizarea, planificarea și strategia de business: juridic, financiar, contabil, fiscal, administrativ, marketing, comunicare, resurse umane.

Sakka este un club al excelenței în afaceri pentru Manageri, Antreprenori, Specialiști în business, Clustere și nu numai. Ca în orice alt domeniu, și în afaceri poți avea rezultate excepționale și poți realiza lucruri minunate. Singura condiție este să reușești să pui cap la cap toate piesele acestui puzzle uriaș numit „antreprenoriat”. Iar pentru asta trebuie să fii conștient de riscuri și să acționezi preventiv. La fel ca mersul la medic. Și asta găsești la SAKKA Business Club: doctori în business. Iar atât timp cât ești deschis cu noi, putem găsi împreună soluții. 


Pentru că asta înseamnă SAKKA – locul în care ai acces la profesioniști și ghidul tău printre antreprenorii de succes. Cred cu tărie că lumea businessului are nevoie de experți, strategiști, lideri de opinie în aria lor și, peste toate, de un loc în care să se poată întâlni și discuta deschis cu manageri din diverse domenii. 

Fondator – Daniela Fülöp